Bloomberg es presentarà a les primàries demòcrates

L'exalcalde de Nova York concorrerà amb l'objectiu de "derrotar Donald Trump i reconstruir Amèrica".

L'exalcalde de Nova York i candidat a les primàries demòcrates, Michael Bloomberg
L'exalcalde de Nova York i candidat a les primàries demòcrates, Michael Bloomberg / Reuters

L'exalcalde de Nova York Michael Bloomberg ha anunciat oficialment que es presentarà a les primàries demòcrates de cara a les eleccions presidencials nord-americanes del pròxim any. Ha afirmat que té l'objectiu de "derrotar Donald Trump i reconstruir Amèrica".

En un comunicat que ha publicat en la pàgina web de la candidatura, ha dit que els Estats Units no poden permetre's "quatre anys més d'accions temeràries i poc ètiques del president Trump". Dijous, Bloomberg va presentar davant la Comissió Federal Electoral els documents requerits per a sumar-se a la llarga llista d'aspirants demòcrates que lluiten per ser els triats per les seues files.

El multimilionari de 77 anys subratlla en la seua carta de presentació que l'actual inquilí de la Casa Blanca "representa una amenaça existencial" per als Estats Units i els seus valors. Ha subratllat que no acceptarà donacions i que finançarà personalment la seua campanya, com va fer les tres vegades que es va presentar amb èxit a alcalde de Nova York.

També et pot interessar

stats