Avions de guerra de Síria i Rússia bombardegen la província d'Idlib

De moment, hi ha 10 víctimes civils.

Una columna de fum s'alça com a conseqüència del bombardeig a la localitat d'Halbeh, al sud de la província d'Idlib
Una columna de fum s'alça com a conseqüència del bombardeig a la localitat d'Halbeh, al sud de la província d'Idlib / Reuters

Avions de guerra sirians i russos han bombardejat, aquest dissabte, la província d'Idlib, al nord-oest de Síria, segons l'Observatori Sirià per als Drets Humans, l'endemà de la cimera tripartida a Teheran entre Rússia, Turquia i l'Iran

L'Observatori ha informat que, de moment, hi ha 10 víctimes civils. Els bombardejos de l'aviació russa han provocat la mort d'almenys cinc civils, quatre d'ells xiquets. A més, tres menors i una dona han perdut la vida en la població d'Abdin, i una altra xiqueta, a Al Halba.

Alhora, un voluntari de la defensa civil siriana, grup conegut com els Cascs Blancs, ha confirmat a l'agència Efe que la població està fugint cap a la frontera amb Turquia davant de l'ofensiva governamental. Segons l'últim recompte de l'Observatori, almenys 408 civils sirians han perdut la vida a mans de la guàrdia fronterera turca des de l'inici del conflicte de Síria, el març de 2011. 

L'Observatori ha assenyalat que diversos projectils han caigut en les àrees de Sahal i Tel Skik, i també hi ha hagut bombardejos a les províncies de Hama, Latakia i Alep. 

També et pot interessar

stats