Les autoritats nord-americanes intercepten explosius dirigits a Hillary Clinton i Barack Obama

Els artefactes els van trobar en sobres de correu adreçats a l'oficina de l'exsecretària, a Nova York, i a la residència de l'expresident, a Washington.

Barack Obama abraça Hillary Clinton durant un míting del Partit Demòcrata
Barack Obama abraça Hillary Clinton durant un míting del Partit Demòcrata / Europa Press

El servei secret dels Estats Units ha informat que han interceptat artefactes explosius enviats a través del correu postal adreçats tant a Hillary Clinton com a l'expresident, Barack Obama. Els paquets els han enviats a l'oficina de Clinton, a Nova York, i la residència d'Obama a Washington, respectivament. 

A més, les forces de seguretat nord-americanes han precisat en un comunicat oficial, que els destinataris dels explosius no han arribat a estar en una situació de perill ja que, durant el control d'aquest correu, els paquets van ser identificats i tractats de manera directa.

El periòdic The New York Times també ha fet referència a les forces de l'orde i ha comunicat que els dispositius comparteixen característiques similars als trobats i detonats per la policia a la residència del multimilionari filantrop George Soros, dilluns.

Les autoritats comuniquen que el cas reunirà totes les fonts i recursos disponibles per a realitzar una àmplia investigació criminal a nivell federal, estatal i local per a determinar l'origen i el punt de partida dels paquets i identificar els responsables de l'assumpte.

Finalment, l'FBI de Nova York ha comunicat a través del seu compte oficial de Twitter que estan informats sobre l'assumpte en relació amb la família Clinton i, en conseqüència, les seues forces especialitzades en terrorisme estan col·laborant amb altres agències en la investigació. 

Captura Tweet FBI NY

També et pot interessar

stats