Augmenten a 14.576 els morts en hospitals del Regne Unit per Covid-19

Les víctimes mortals a Itàlia ascendeixen a 22.745 i baixen els contagis i les hospitalitzacions.

El cartell, situat a Oxford (Regne Unit), recomana quedar-se a casa per a protegir el sistema hospitalari i, així, salvar vides
El cartell, situat a Oxford (Regne Unit), recomana quedar-se a casa per a protegir el sistema hospitalari i, així, salvar vides / Efe.

El nombre de morts per coronavirus al Regne Unit s’ha incrementat a 14.576 després de sumar-se altres 847 noves defuncions en les últimes 24 hores, segons han revelat aquest divendres les autoritats sanitàries del país.

Anglaterra, amb 13.134 decessos, és el territori més afectat. La xifra de noves defuncions, que no contempla els ocorreguts fora de centres sanitaris, segueix en la línia dels 861 decessos registrats dijous, xifra diària més alta al Regne Unit.

El ministeri de Sanitat del país ha indicat que s’han aplicat test per a detectar el virus a un total de 341.551 persones, de les quals 108.692 han donat positiu. El Regne Unit estendrà almenys tres setmanes més les mesures de confinament obligatori a fi d’evitar la propagació de la Covid-19, segons va informar dijous el ministre d’Exteriors, Dominic Raab, que actua en representació del primer ministre, Boris Johnson, encara hospitalitzat.

Itàlia continua baixant el ritme de contagis

Els morts a Itàlia amb coronavirus són ja 22.745, en registrar-se 575 en les últimes 24 hores, una xifra superior als 525 del dijous, mentre continua baixant el ritme de contagis i les persones hospitalitzades i les ingressades en UCI. Els casos totals de contagis a Itàlia ascendeixen a 172.434, 3.493 més que ahir.

També et pot interessar

stats