Ataquen amb un ganivet un policia a Brussel·les

El company de l'oficial agredit ha obert foc contra l'atacant, però les vides tant del policia ferit com del mateix agressor no corren perill.

Un policia vigila els voltants del lloc de l'atac a Brussel·les
Un policia vigila els voltants del lloc de l'atac a Brussel·les / Yves Herman (Reuters)

Un home armat amb un ganivet ha atacat a les 5:30, hora local, un policia davant de la comissaria central de Brussel·les i l’ha ferit al coll. La fiscalia belga investiga els fets per a determinar-ne els motius, encara que de moment es descarta el mòbil terrorista, segons informa la cadena de televisió local VRT.

El company de l'oficial agredit ha obert foc contra l'atacant, que ha resultar ferit al pit, si bé les vides tant del policia ferit com el mateix agressor no corren perill.

El ministre de l'Interior belga, Jan Jambon, ha qualificat l'acte de covard i ha indicat que l'agressor no té antecedents coneguts per radicalització o terrorisme ni apareix en la base de dades de l'Òrgan de Coordinació per a l'Anàlisi de l'Amenaça. 

En una entrevista en la ràdio pública belga RTBF, el ministre ha explicat que es tractaria "d’una persona internada que havia estat alliberada fa poc".

També et pot interessar

stats