Assassinats quatre membres d'una família segrestada el dilluns a Califòrnia

Els cossos pertanyen a un matrimoni, el seu bebé i l'oncle, que van ser segrestats a punta de pistola al negoci familiar. El sospitós roman detingut després que intentara suïcidar-se

Un cartell de l'Oficina del Xèrif del Comtat de Mercè, a Califòrnia (l'EUA) mostra als quatre membres de la família segrestats i posteriorment assassinats
Un cartell de l'oficina del xèrif del comtat de Merced, a Califòrnia (els EUA) mostra als quatre membres de la família segrestats i posteriorment assassinats / Reuters

Els cadàvers dels quatre membres d'una família segrestada el dilluns a la ciutat de Merced (centre de Califòrnia, els Estats Units) van aparéixer aquest dimecres a la vesprada en un hort d'una localitat pròxima, van informar les autoritats del comtat.

Els cossos pertanyen a un matrimoni de 27 i 36 anys, el seu bebé de huit mesos i l'oncle de la criatura, de 39, que van ser segrestats a punta de pistola el dilluns quan es trobaven al negoci familiar que regentaven.

"Aquesta nit s'han confirmat els nostres pitjors temors: hem trobat sense vida les quatre persones del segrest", ha afirmat Vern Warnke, xèrif del comtat.

Segons les autoritats, encara no es coneix el motiu dels segrestos i assassinats, però l'home sospitós de perpetrar el crim, de 48 anys, roman detingut des del dimarts, després que intentara suïcidar-se a Atwater, també pròxima a Merced.

El descobriment dels cadàvers es va produir hores després que les autoritats feren públiques les imatges de vigilància que mostraven el segrest.

En els enregistraments de les càmeres es veu com els dos homes assassinats interactuaven amb el sospitós el dilluns al matí fora del seu negoci. Immediatament després, es veu com aquest treu una arma, condueix els familiars a l'interior de l'edifici i, més tard, ixen amb les mans lligades. Llavors, el sospitós els fica en la camioneta de les mateixes víctimes i s'allunyen.

L'home va tornar sis minuts després, va traure la dona i el bebé per la porta posterior del negoci, les va introduir en la mateixa camioneta i se'ls va perdre la pista.

El detingut ja va ser condemnat el 2005 per robatori a mà armada i va eixir en llibertat condicional el 2015. Després d'aquest succés, el xèrif Vern afirma que espera que el fiscal del districte decidisca "aplicar-li la pena de mort", si finalment és responsable del crim.

També et pot interessar