Arnau Martí, el valencià en l’equip de Gustavo Petro en les eleccions de Colòmbia

El jove va arribar per a fer-hi les pràctiques universitàries en ciències polítiques i ha treballat durant sis mesos amb l’equip electoral de Petro

El valencià Arnau Martí ha treballat en l'equip de campanya electoral de Gustavo Petro / À Punt NTC

Colòmbia tria aquest diumenge el seu pròxim president. Els dos candidats són el populista Rodolfo Hernández i el líder d’esquerres Gustavo Petro. En la recta final d’aquest procés electoral, s’enfronten enmig d'un clima electoral de tensió creixent amb un tancament de campanya atípic: lluny de les places i de les masses de gent, els dos s’han fet servir de les xarxes socials per a crear la major part del contingut.

En la campanya del candidat Gustavo Petro ha participat activament Arnau Martí, un valencià que durant els últims sis mesos ha treballat amb l’equip que vol donar a Petro la presidència. Amb tan sols 21 anys, aquest valencià va travessar l’oceà Atlàntic per a fer les seues pràctiques universitàries en ciències polítiques i allà va conéixer la seua parella actual, Sofía Petro.

Precisament, va ser ella, filla del candidat a les eleccions, la que va proposar a Martí entrar dins de l’equip de son pare. Això li ha permés viatjar per tot el país, amb un dia a dia frenètic en què gestiona continguts, fa telefonades i parla amb la gent, en una manera molt diferent de fer política prou diversa a la que es viu a Espanya. “La gent ací estima molt els candidats, amb debats i converses en les xarxes socials que són molt emocionants” ha assegurat el jove. A més, el jove viu la campanya des de dins de la casa dels Petro.

També et pot interessar

stats