Apareix viva una dona de 42 anys desapareguda el 1980 després de l'homicici dels seus pares als EUA

La dona, que era un bebé quan van passar els fets, havia sigut considerada com a desapareguda

Zona boscosa de Houston
Zona boscosa de Houston / Shutterstock

Les autoritats dels Estats Units han identificat una dona de 42 anys com la filla d'una parella de Florida que havia sigut donada com a desapareguda després de l'aparent homicidi dels seus pares fa quatre dècades, segons va anunciar aquest dijous el fiscal general de Texas, Ken Paxton.

"Baby Holly", com era identificada la filla de Tina Gail Linn Clouse i Harold Dean Clouse, ha sigut localitzada, està bé i té ara 42 anys, va precisar un comunicat de la Fiscalia.

Els seus pares van desaparéixer el 1980 i mesos després es trobaren les restes de dues persones en una àrea boscosa de Houston (Texas) que van resultar ser els de la parella, segons van ser identificats l'any passat gràcies a l'ús de nova tecnologia genètica. L'oficina de Paxton ha explicat que l'any passat les famílies de la parella es van assabentar que els dos cossos descoberts a Houston eren els de Tina i Dean, i van iniciar la investigació per a determinar què havia ocorregut amb la xiqueta, de la qual no s'havien descobert les restes.

"A Holly se li han notificat les identitats dels seus parents biològics i ha estat en contacte amb la seua família biològica extensa i espera conéixer-los personalment prompte", ha detallat la Fiscalia.

John Bischoff, del Centre Nacional per a Xiquets Desapareguts i Explotats (NCMEC, en anglés), ha dit que està emocionat perquè "ara Holly tindrà l'oportunitat de connectar-se amb la seua família biològica que ha estat cercant-la per tant de temps".

Per la seua banda, la iaia de la dona, Donna Casasanta, ha explicat que durant més de 40 anys ha resat per ella, i que Déu ha escoltat les seues pregàries. I Shery Linn Green, germana de la mare d'Holly, considera que "Tina finalment descansa en pau sabent que la seua Holly es reunirà amb la família. És un alleujament saber que Holly està viva i han cuidat bé d'ella", ha afegit.

També et pot interessar

stats