Andrew Cuomo dimiteix després de les acusacions d'assetjament sexual

El governador de Nova York assegurà que assumeix "tota la responsabilitat" per les seues accions

Andrew Cuomo ha anunciar aquest dimarts la seua dimissió
Andrew Cuomo ha anunciat aquest dimarts la dimissió / Reuters

El governador de Nova York, Andrew Cuomo, ha anunciat aquest dimarts la dimissió després de les al·legacions d'assetjament sexual en contra seua arreplegades en un informe presentat per la Fiscalia General la setmana passada i ha assegurat que assumeix "tota la responsabilitat" per les seues accions.

En l'informe es conclou que Cuomo va assetjar sexualment 11 dones en l'entorn de treball, una informació que va augmentar la pressió legal i les peticions de dimissió per part, entre d'altres, del president Joe Biden.

L'Assemblea Legislativa va començar a investigar Cuomo al març pels suposats casos d'assetjament sexual i aquest dilluns va fer una sessió executiva amb els encarregats de la investigació.

En una roda de premsa, Cuomo ha dit que hi ha hagut "canvis generacionals o culturals" que no ha sabut entendre, ha reconegut que una "controvèrsia política" com la que travessa consumirà "temps i diners que hauria de ser utilitzat combatent la Covid-19" i va optar per "fer un pas a un costat" després de dies de crítiques.

També et pot interessar

stats