Almenys un mort i una dona ferida greu en un tiroteig davant d'un hospital de París

L'autor dels trets hi ha fugit, mentre que la Fiscalia de la ciutat ha obert una investigació per assassinat, les motivacions del qual encara no estan clares.

La policia francesa investiga l'escena del crim
La policia francesa investiga l'escena del crim / Benoit Tessier (Reuters)

Un home ha mort i altra dona ha resultat ferida de gravetat davant d'un centre hospitalari a la ciutat de París a causa dels trets disparats per un individu que hi ha fugit, segons han informat aquest dilluns els mitjans francesos. El succés, del qual encara es desconeixen les motivacions, s'ha produït enfront de l'Hospital Henry Dunant, situat en el districte XVI de la capital francesa.

La Fiscalia de París ha obert poc després una investigació per assassinat i temptativa d'assassinat i, segons ha indicat a Efe, ha encarregat les perquisicions a la brigada criminal.

Una coordinadora del sindicat policial Dspap, Noura Berrahmouni, ha afegit en la cadena de televisió BFM TV que tot ha passat tan ràpid que se sospita que ha sigut una revenja, una hipòtesi en línia amb el que també se sosté des de l'alcaldia del districte. Segons ha declarat el regidor encarregat d'eixa zona, Francis Szpiner, així es desprén dels testimoniatges recollits per la Policia Judicial.

L'Henry Dunant és un hospital geriàtric privat administrat per la Creu Roja. Dins s'hi ha instal·lat, a més, un centre de vacunació contra la Covid-19.

El mort ha rebut diversos trets al cap i la dona ferida treballava com a agent de seguretat en l'establiment, segons BFM TV. Pel que sembla, l'home que ha faltat era l'objectiu de l'atac, mentre que ella hauria sigut víctima d'una bala perduda.

El gerent d'un restaurant situat justament davant d'on han passat els fets ha indicat a la cadena de televisió francesa que l'agressor, encaputxat, se n'ha anat caminant "com si res", després de disparar, fins a arribar a la motocicleta amb la qual va fugir. Estava aparcada a uns 500 metres de la zona i tenia un conductor, que esperava el tirador. 

També et pot interessar

stats