Almenys set persones mortes per l’afonament d’un edifici a Magnitogorsk, a Rússia

Els equips de rescat busquen a 37 persones desaparegudes davall dels enderrocs, amb temperatures de 20 graus sota zero.

Treballadors dels equips de rescat busquen supervivents després que un edifici d'apartaments s'assolara a la ciutat russa de Magnitogorsk
Treballadors dels equips de rescat busquen supervivents després que un edifici d'apartaments s'assolara a la ciutat russa de Magnitogorsk / Reuters

Almenys set persones han mort i 37 més es troben desaparegudes després de l'afonament parcial d'un edifici a la ciutat de Magnitogorsk, a la regió dels Urals de Rússia. Segons han informat les autoritats locals, l'assolament s'ha produït suposadament a causa d'una explosió de gas.

Des del començament d'operació de rescat han sigut tretes de davall dels enderrocs 12 persones, de les quals cinc han pogut ser salvades, encara hi ha 37 persones sense localitzar. Entre les persones que han pogut rescatar els equips de salvament, hi ha dos xiquets que han sigut traslladats a l'hospital i presenten ferides greus.

Diversos centenars de persones han sigut mobilitzades per a les labors de salvament, inclosos especialistes procedents de Moscou i de Lekaterimburg, la capital dels Urals, equipats amb gossos rastrejadors. El president de Rússia, Vladímir Putin, ja s'ha desplaçat al lloc de l'accident per a supervisar els treballs de rescat.

Les autoritats han advertit que a causa de les baixes temperatures, que solen estar al voltant dels 20 graus sota zero, les possibilitats de trobar supervivents sota els enderrocs es redueix amb cada hora que passa.

També et pot interessar

stats