Almenys set morts en un tiroteig en una fàbrica de cervesa a Milwaukee

L'agressor era un empleat de la cerveseria que anava vestit amb l'uniforme de treball.

El dispositiu policial investiga el tiroteig a la fàbrica de Molson Coors
El dispositiu policial investiga el tiroteig a la fàbrica de Molson Coors / Sara Stathas (Reuters)

Almenys set persones han mort en un tiroteig en una fàbrica de cervesa a Milwaukee, en l'estat nord-americà de Wisconsin, segons han informat les autoritats locals.

L'alcalde del Milwaukee, Tom Barrett, ha assenyalat que hi havia un nombre indeterminat de morts en l'atac, encara que el diari local Milwaukee Journal Sentinel ha afirmat que en són set, inclòs l'atacant. La policia, per la seua banda, ha publicat en el seu compte de Twitter que està investigant un "incident crític" en el bloc que coincideix amb la companyia Molson Coors.

Els mitjans locals mantenen que l'agressor era un empleat de la cerveseria que anava vestit amb l'uniforme de treball i, segons el periòdic, es va informar la plantilla via correu electrònic que hi havia un tiroteig en la segona planta de l'edifici 4 de la fàbrica. També ha recordat que Molson Coors, que opera la marca MillerCoors, va anunciar a la fi d'octubre plans per a tancar l'oficina de Denver (Colorado) i la reubicació de centenars dels treballadors en la planta de Milwaukee.

També et pot interessar

stats