Almenys quatre morts per l'assolament de la llotja d'una plaça de bous a Colòmbia

El president electe, Gustavo Petro, sol·licita a les alcaldies que no autoritzen més espectacles taurins

Moment de la solsida de la plaça de bous a Colòmbia

L'assolament d'una de les llotges de la plaça de bous del municipi colombià d'El Espinal, al departament de Tolima, ha deixat aquest diumenge almenys quatre morts i desenes de ferits, segons els informes preliminars de les autoritats locals. El governador del Tolima, Ricardo Orozco, ha assegurat que la tragèdia ha deixat fins al moment quatre morts: dues dones, un home i un menor d'edat.

En els vídeos publicats en les xarxes socials, es veu com durant una coraleja, que és com es coneixen les festes populars de bous a Colòmbia, es desploma una tribuna de fusta que estava plena de gom a gom de gent, a pesar que no es veia molt sòlida.

El president electe de Colòmbia, Gustavo Petro, ha declarat en Twitter: "Espere que totes les persones afectades per l'assolament de la plaça d'El Espinal puguen eixir airoses de les seues ferides".

"Açò ja havia succeït abans a Sincelejo. Sol·licite a les alcaldies que no autoritzen més espectacles amb la mort de persones o animals", ha expressat Gustavo Petro, que assumirà la presidència el 7 d'agost.

També et pot interessar

stats