Almenys onze persones mortes a causa de les fortes pluges que colpegen el Pakistan

El país del sud-est asiàtic pateix unes precipitacions “sense precedents”

El monsó el Lahore
El monsó a Lahore / Rahat Dar

Almenys onze persones han mort i catorze han resultat ferides aquest dimecres en diversos incidents per les pluges incessants que colpegen el sud-est asiàtic. De les víctime sis han mort a la ciutat de Lahore, a la província oriental del Panjab, a causa de les “pluges sense precedents que pateix el país”, segons ha informat el cap de govern interí provincial, Mohsin Naqvi.

Una altra persona ha mort per ofegament a la localitat de Layyah, al Panjab, mentre que almenys sis han resultat greument ferides en diversos incidents generats per les fortes pluges, va indicar per la seua part l'Autoritat Provincial de Gestió de Desastres. La província nord-occidental de Khyber Pakhtunkhwa va registrar la mort almenys de tres persones a causa de la caiguda d'arbres.

El Departament Meteorològic del Pakistan (PMD, en les seus sigles en anglés) va advertir a principis d'aquesta setmana que les fortes pluges monsòniques assotarien Islamabad, i ciutats principals com Lahore o Peshawar, a Khyber Pakhtunkhwa.

També et pot interessar

stats