Catorze morts i dos ferits greus en un accident d'un telefèric a Itàlia

L'accident s'ha produït al nord d'Itàlia, en un telefèric que connecta el llac Major amb una muntanya propera a la població de Stresa

Accident en un telefèric de la localitat de Stresa, Itàlia / Corpo Nazionale Soccorso Alpino e Speleologico

Ja són catorze els morts en l'accident ocorregut aquest diumenge en precipitar-se al buit una cabina del telefèric alpí que connecta les estacions de Stresa i Mottarone, a la regió italiana del Piemont, segons els serveis de socors. En les últimes hores ha perdut la vida un dels dos xiquets ferits de gravetat, segons els mitjans locals.

Tal com han informat els bombers italians, la cabina, s'ha desplomat cap a les 13:00 hores des d'un dels punts més alts del trajecte fins a un terreny boscós, a només 300 metres de l'estació d'arribada, en Mottarone, a 1.490 metres d'altitud.

Al lloc de l'accident s'ha desplaçat l'equip de servei alpí, així com els carabiners i dos helicòpters ambulància. Segons les forces de seguretat presents, la causa ha sigut el despreniment d'un cable de subjecció i al fet que no han funcionat els mecanismes de seguretat previstos.

Els dos menors que es trobaven estat greu, de 9 i 5 anys, els han traslladat en helicòpter fins a l'Hospital Reina Margarita de Torí, on els han intervinguts per nombroses fractures i traumatismes. Un d'ells ha mort.

Després de tancar el 2014, el telefèric havia sigut completament renovat i havia reobert el 2016. Després dels mesos de confinament per la pandèmia, va entrar de nou en funcionament el passat 24 d'abril.

 

 

També et pot interessar

stats