Almenys huit ucraïnesos morts en l'atac amb míssils de Rússia contra Khàrkiv

Les defenses antiaèries abaten quatre drons ucraïnesos sobre la regió russa d'Oriol, a 200 quilòmetres al sud de Moscou

Atac amb míssils llançat per Rússia a la ciutat de Khàrkiv, Ucraïna / Efe

Les autoritats ucraïneses han informat aquest dimecres de la mort a la ciutat de Khàrkiv d'una xiqueta de huit anys a conseqüència de l'atac amb míssils llançat per Rússia aquesta matinada, la qual cosa eleva a huit el nombre total de víctimes mortals.

"Actualment, se sap que hi ha huit morts i 60 ferits a la ciutat, entre ells sis xiquets", ha assenyalat el Servei Estatal d'Emergències en el seu canal de Telegram.

Els rescatistes van traure a la vesprada el cos sense vida d'una xiqueta de huit anys dels enderrocs d'un edifici de gran altura que va resultar parcialment destruït.

A Kíiv, la capital ucraïnesa, també objecte d'un atac rus, 22 persones han resultat ferides, entre elles quatre xiquets, segons l'últim part del Servei Estatal d'Emergències.

Rússia ha atacat aquesta matinada diverses regions d'Ucraïna amb un total de 41 míssils de diferents tipus, dels quals les defenses aèries ucraïneses van poder interceptar-ne 21.

Defenses antiaèries abaten quatre drons sobre la regió russa d'Oriol

D'altra banda, les defenses antiaèries han abatut aquest dimecres quatre drons ucraïnesos sobre la regió russa d'Oriol, sense frontera amb Ucraïna, segons informa el Ministeri de Defensa de Rússia en un comunicat.

"Segons dades preliminars, no s'han produït víctimes", ha escrit en Telegram el governador de la regió, Andréi Klixkov, que ha indicat que les restes dels drons van caure al nord i est de la ciutat d'Oriol, la capital regional.

Oriol es troba a més de 150 quilòmetres del punt més pròxim de la frontera ucraïnesa i a 200 quilòmetres al sud de Moscou.

L'Exèrcit ucraïnés llança diàriament des de fa diverses setmanes atacs contra la rereguarda russa, siga amb drons o míssils, fins i tot balístics.

També et pot interessar

stats