Almenys huit morts, entre ells dos xiquets, en un “atac massiu” rus amb míssils contra Dnipropetrovsk

Zelenski demana als seus aliats que envien més sistemes de defensa aèria per a poder abatre “tots els míssils i els drons" amb els quals Rússia ataca Ucraïna cada nit

Atac rus amb míssils a un bloc d'apartaments a Dnipropetrovsk, Ucraïna
Atac rus amb míssils a un bloc d'apartaments a Dnipropetrovsk, Ucraïna / X: @ZelenskyyUa

Almenys huit persones, entre elles dos xiquets, han mort en les primeres hores del divendres a Dnipropetrovsk quan Rússia ha atacat amb nombrosos míssils aquesta regió del centre d'Ucraïna, segons ha informat el cap de l'administració militar ucraïnesa de la zona, Sergei Lissak.

“Han matat huit persones, entre elles, dos xiquets menuts”, ha escrit Lissak en el seu compte de Telegram, on ha xifrat el nombre de ferits en 25.

Part dels míssils russos han caigut a la capital regional de Dnipró, on han impactat en un edifici de cinc plantes i han provocat víctimes mortals.

Zelenski: “Hem de derrotar el terror rus”

El president ucraïnés, Volodímir Zelenski, ha condemnat l'atac i ha informat de danys en l'estació de tren de Dnipró, una ciutat de prop d'un milió d'habitants.

“Hem de derrotar el terror rus”, ha escrit en Telegram Zelenski, que ha insistit una vegada més a demanar als seus aliats que envien més sistemes de defensa aèria per a poder abatre “tots els míssils i els drons" amb els quals Rússia ataca Ucraïna quasi cada nit.

També et pot interessar

stats