Almenys sis persones assassinades en un apunyalament múltiple a Sidney

El presumpte atacant va morir després de ser abatut per una agent de la policia

Un individu armat irromp amb un ganivet en un centre comercial de Sidney / EFE/EPA/STEVEN SAPHORE
13 d'abril 2024 - 11:13

La Policia d’Austràlia ha confirmat la mort d’almenys sis persones i d'un nombre encara no especificat de ferits, alguns en estat crític, a causa d’un apunyalament múltiple que ha ocorregut aquest dissabte al centre comercial Bondi Junction, a l’est de la ciutat de Sidney. El presumpte atacant va morir després de ser abatut per una agent de la policia que es trobava en el lloc dels fets. 

L’atac es va produir abans de les 16:00 hora local, les 08:00 hora peninsular, quan un individu armat amb un ganivet va irrompre en el centre comercial i va començar a apunyalar gent. L’edifici, on es trobaven centenars de persones en eixe moment, va ser immediatament evacuat. 

El comissionat adjunt de la Policia, Anthony Cook, ha confirmat que l’individu va actuar en solitari, però encara no han transcendit els motius que l'haurien mogut perpetrar l’atac. La policia investiga si es podria tractar d’un acte terrorista. 

El primer ministre, Anthony Albanese, ha traslladat el condol als afectats per l’atac. "Els nostres cors estan amb els ferits i oferim el nostre agraïment als qui els cuiden, així com als nostres valents policies", ha dit el mandatari en X. 

També et pot interessar

stats