Almenys 73 morts per l'explosió d'una bombona de gas en un tren del Pakistan

Gran part de les víctimes mortals són persones que botaren del comboi en marxa per a fugir del foc.

Portada: imatge d'una gravació del comboi incendiat després que haja explotat una bombona de gas

Almenys 73 persones han mort i 40 més han resultat ferides aquest dijous en explotar una bombona de gas que uns passatgers estaven utilitzant per a preparar el desdejuni en un tren al sud del Pakistan. L'esclat s'ha produït vora les 6:30 hora local, prop de la ciutat de Rahim Yar Khan, i ha provocat un incendi en tres vagons, segons han confirmat fonts del Ministeri de Ferrocarrils. 

El servei pakistanés de rescat ha informat que els passatgers que han resultat ferits els han traslladat a hospitals propers. Moltes de les persones que viatjaven a bord del tren botaren quan estava en marxa per a fugir del foc, ha informat el ministre de Ferrocarrils Rashid Ahmed, a la televisió local Geo. De fet, ha aclarit que la majoria de morts s'han produït per gent que ha botat del comboi. 

Les tasques de rescat continuen amb efectius de l'administració civil i militars, que han enviat tropes i metges al lloc de l'accident. 

El tren, que cobria el trajecte entre Karachi i Rawalpindi, transportava un gran nombre de peregrins que anaven a un festival religiós a Lahore. Les bombones de gas estan prohibides als trens, però l'ús està estés en els viatges llargs perquè el passatge es prepare el menjar. 

També et pot interessar

stats