Almenys 19 morts en un incendi en una discoteca a Indonèsia per un enfrontament entre bandes

La baralla ha deixat una víctima mortal apunyalada abans que s'iniciara el foc des de la primera planta, que ha atrapat la resta de persones

Exterior de la discoteca incendiada a Sorong, província de Papua Occidental, Indonèsia / Efe
Exterior de la discoteca incendiada a Sorong, província de Papua Occidental (Indonèsia) / Efe

Almenys 19 persones han perdut la vida durant un enfrontament entre bandes que ha derivat en un incendi d'una discoteca a la regió indonèsia de Papua Occidental la nit del dilluns, segons ha informat aquest dimarts la policia.

Les autoritats han trobat la majoria dels cossos en la segona planta del local d'oci nocturn a la ciutat de Sorong, segons ha assenyalat en un comunicat el director de Relacions Públiques de la policia regional, Adam Erwi.

L'enfrontament entre dos grups rivals ha deixat almenys una víctima mortal apunyalada abans que s'iniciara el foc des de la primera planta, que ha atrapat la resta de persones. Aquests grups ja havien protagonitzat altres baralles recentment.

La policia treballa per a identificar els morts i ha obert una investigació per a determinar les causes de l'incendi, que els bombers han aconseguit extingir aquest matí.

Les autoritats s'han reunit amb representants de totes dues bandes, a més de sol·licitar la col·laboració de líders comunals i religiosos de la regió per a evitar nous incidents violents.

També et pot interessar

stats