Airbnb verificarà tots els anuncis després de la matança de Halloween en una casa de Califòrnia

El portal garantirà que els amfitrions són qui diuen ser i que les llars són segures i exactes a les fotografies.

El portal Airbnb vol garantir que els amfitrions són qui diuen ser i que les llars són segures
El portal Airbnb vol garantir que els amfitrions són qui diuen ser i que les llars són segures / Max Whittaker (Reuters)

El portal de lloguer de cases particulars Airbnb ha anunciat que pretén "verificar" totes les ofertes que hi haja publicades en la plataforma i assegurar-se que es corresponen amb les dades publicades, després de la matança de Halloween en una casa de Califòrnia que va deixar cinc morts.

L'objectiu d'Airbnb és verificar el 100% dels anuncis des d'ara i fins a finals de 2020, la qual cosa implicaria garantir que els amfitrions són qui diuen ser, que les fotografies i dades de les llars són exactes, i que compleixen tots els requisits de seguretat.

El 31 d'octubre, cinc persones van morir i diverses més van resultar ferides en un tiroteig que es va produir durant una festa de Halloween amb més d'un centenar d'assistents que se celebrava en una casa llogada a través d'Airbnb a la població d'Orinda, a Califòrnia.

Les vivendes seran verificades i etiquetades

El procés de verificació, segons l'empresa, no implicarà que inspectors acudisquen en persona a cadascun dels centenars de milers d'anuncis pujats a la plataforma, sinó que aconseguiran informació més detallada a través de les experiències dels usuarisi al que troben durant l’estada.

Les cases que complisquen tots els nous estàndards fixats per Airbnb seran "clarament etiquetades", i a partir del 15 de desembre, si un hoste constata que el lloguer no es correspon amb la informació de l’anunci, la companyia li retornarà els diners o li oferirà una alternativa similar.

També et pot interessar

stats