Acusen d'abús sexual un actor d''El juego del calamar'

O Yeong-su, guanyador d'un Globus d'Or, ha sigut denunciat per haver fet tocaments presumptament a una dona l'any 2017

O Yeong-su, actor de la série 'El juego del calamar'
O Yeong-su, actor de la sèrie 'El juego del calamar' / Europa Press

El veterà actor O Yeong-su, conegut globalment pel seu paper en la sèrie Squid Game (El joc del calamar), ha sigut acusat formalment per la Fiscalia sud-coreana per suposadament tocar de manera inapropiada una dona, segons ha informat aquest divendres l'agència Yonhap.

L'oficina de la Fiscalia del districte de Suwon (al sud de Seül) va formalitzar ahir l'acusació contra O, a qui va denunicar una dona que assegura que l'actor la va tocar de manera inapropiada a mitjan 2017.

La suposada víctima va denunciar el cas el desembre de l'any passat davant la policia, que va acabar tancant-lo l'abril passat sense presentar cap càrrec contra l'actor, de 78 anys.

No obstant això, la Fiscalia va decidir reobrir-lo i investigar l'actor, que ha negat les acusacions durant els procediments. O Yeung-su va iniciar la seua carrera en la interpretació en els anys seixanta, principalment en el teatre, on ha treballat en centenars d'obres del teatre clàssic coreà i occidental.

Va passar a integrar després la Companyia Nacional de Teatre de Corea abans de tindre papers puntuals en el cinema o la televisió.

A final del 2021 es va donar a conéixer globalment en interpretar a Oh Il-nam, el concursant de més edat en la macabra competició en què se centra la sèrie de Netflix El juego del calamar. Aquest treball li va valdre enguany el Globus d'Or a millor actor de repartiment.

També et pot interessar

stats