Abatut a tirs un home després d'un atac amb dos morts i diversos ferits al pont de Londres

El sospitós d'haver comés l'atac portava un artefacte adossat al cos que ha resultat ser un fals explosiu.

VÍDEO | Abatut a tirs un home després d\'un atac amb dos morts i diversos ferits al pont de Londres

La policia metropolitana manté acordonat i tancat des de primera hora de la vesprada del divendres el pont de Londres, al centre de la capital britànica, després d'un atac amb arma blanca que ha deixat dos morts i diversos ferits. Les forces de seguretat ha confirmat que han disparat contra el presumpte autor del succés i l'han matat. L'home portava un artefacte adossat al cos que ha resultat ser un fals explosiu. 

L'incident s'està abordant com un presumpte atac terrorista, tot i que la policia subratlla que les circumstàncies del succés "continuen sense estar clares". L'estació de metro de London Bridge també es manté tancada arran del succés i el gestor del transport de la capital britànica, TFL, demana a la ciutadania que utilitze rutes alternatives per a desplaçar-se. 

El primer ministre britànic, el conservador Boris Johnson, ha assegurat que es manté informat sobre l'incident i ha agraït la "resposta immediata" per part de la policia i els serveis d'emergència. S'espera que Johnson, que està immers en la campanya electoral de cara als comicis que se celebren el 12 de desembre al Regne Unit, torne al seu despatx de Downing Street, a Londres.

El 3 de juny de 2017, un atac terrorista en el mateix pont va deixar huit víctimes mortals i 48 ferits. En aquella ocasió, els principals partits britànics van suspendre durant un dia la campanya electoral de les comicis generals anticipats que es van celebrar el 8 de juny d'aquell any.

També et pot interessar

stats