7.000 persones celebren una boda sense cap protecció en una sinagoga de Nova York

Els assistents no respectaven les mesures de distanciament ni portaven mascareta.

Vora 7.000 persones van celebrar una boda a Nova York

La comunitat jueva de Nova York està en xoc després de les últimes imatges fetes públiques sobre una boda en una sinagoga del barri de Williamsburg de Brooklyn, on es van reunir fa unes dues setmanes unes 7.000 persones.

En la cerimònia celebraven el matrimoni de Joel Teitelbaum, el net del gran rabí Aaron Teitelbaum, cap de la comunitat hassídica Satmar Kyrias Joel. En el vídeo es pot veure com els assistents no mantenien ni les distàncies de seguretat ni portaven mascareta i, per tant, no respectaven les mesures anti-Covid.

En un primer moment, la boda es va mantindre en secret, però un article publicat en Der Blatt dies després de l'esdeveniment, detallava els fets per a donar-ne coneixement a les autoritats locals i estatals.

La zona de Nova York va rebaixar les mesures de desescalada la passada setmana, no obstant això, tot i que les sinagogues no estan categoritzades entre els recintes i establiments amb limitacions, per norma general s'aconsella que l'aforament als establiments no supere el 50% de la capacitat.

També et pot interessar

stats