41 noves víctimes a Itàlia

Als llocs turístics han viscut el dia amb certa tranquil·litat, però ningú pot amagar la preocupació per les últimes dades.

VÍDEO | 41 noves víctimes a Itàlia
05 de març 2020 - 21:00

Als llocs turístics han viscut el dia amb certa tranquil·litat, però ningú pot amagar la preocupació per les últimes dades. Les autoritats italianes han reconegut hui 41 noves víctimes mortals i 769 nous contagiats. Itàlia es converteix així en el tercer país del món amb més morts, 148. A la resta del món destaca la prohibició d'Israel: ha vetat l'entrada de viatgers de cinc països, entre ells Espanya.

Als Estats Units, on hi ha 11 víctimes mortals, preparen zones de quarantena per aïllar els contagiats que no necessiten tractament. I en l'Organització Mundial de la Salut creix la preocupació pel que han denominat països amb sistemes sanitaris febles. Sense dir noms, el director de l'OMS semblava adreçar-se a l' Iran, el quart país amb més casos d' infectats i un dels que està rebent més ajuda internacional. Hui s'ha anunciat que Indonèsia, el quart país més poblat del món, amb 260 milions de persones, té els dos primers infectats.

També et pot interessar

stats