4 morts i 12 ferits en un tiroteig en una fira gastronòmica a Califòrnia

Els agents que hi havia al recinte han abatut l'atacant en menys d'un minut des que ha començat a disparar als assistents.

Segons la policia de Gilroy, l'autor dels tirs havia aconseguit introduir el rifle al recinte fent un forat a la tanca exterior, per tal d'evitar els detectors de metalls dels accessos

Quatre persones han mort aquest diumenge, entre les quals el mateix atacant, i dotze més han resultat ferides, en un tiroteig durant un festival de menjar a l'aire lliure a Gilroy, al nord de Califòrnia. L'atac es va produir a les 17.41 hora local, quan una persona va obrir foc amb un rifle contra els assistents al Festival de l'All (Gilroy Garlic Festival), que se celebra aquests dies a la localitat. Segons la policia de Gilroy, l'autor dels tirs, que tenia permís d'armes, havia aconseguit introduir el rifle al recinte fent un forat a la tanca exterior, per tal d'evitar els detectors de metalls dels accessos.

Els agents van respondre "en menys d'un minut", segons la policia local, i van aconseguir reduir el sospitós, tot i que diversos testimonis han indicat que podria haver-hi una segona persona implicada en el succés, una hipòtesi que les autoritats mantenen oberta.

També et pot interessar