Els 104 migrants rescatats per l’Ocean Viking desembarcaran a Itàlia

Open Arms també ha rescatat 15 migrants a bord d'una embarcació precària al Mediterrani central, entre els quals hi ha dos nadons.

Alguns dels migrants rescatats
Alguns dels migrants rescatats / Sos Mediterranée

Els 104 migrants del vaixell humanitari Ocean Viking, de Metges Sense Fronteres (MSF) i SOS Mediterranée, desembarcaran a la localitat italiana de Pozzallo, a l'illa de Sicília.

El ministeri que dirigeix Luciana Lamorgese ha explicat que l'autorització s'ha concedit després que Roma haja arribat a un acord de reubicació d'aquestes persones amb Alemanya i França, que es faran càrrec de 70 persones.

L'ONG SOS Mediterranée ha celebrat en les xarxes socials que, després d'11 dies d'espera al Mediterrani, aquestes persones podran xafar terra.

Open Arms rescata 15 migrants al Mediterrani

D’altra banda, l'organització humanitària Open Arms ha rescatat 15 migrants a bord d'una embarcació precària al Mediterrani central, entre els quals hi ha dos nadons.

Ara, a aquestes persones hauran de traslladar-les a un port segur, com van fer amb les 44 que Open Arms va rescatar dies arrere i que aquest dilluns van ser transferides a Malta. 

També et pot interessar

stats