La youtuber valenciana María Martínez, l'última que se'n va a Andorra

Moltes estreles d'internet s'han traslladat últimament al país veí perquè s'hi paguen menys impostos.

VÍDEO | La youtuber valenciana María Martínez, l'última que se'n va a Andorra

La youtuber valenciana María Martínez és l'última de les estreles de la famosa xarxa social que ha decidit traslladar la seua residència a Andorra.

Els seus vídeos, en què fa esport i dona consells per a una vida sana, han fet que es multipliquen les subscripcions als seus canals des del confinament, època en què la impossibilitat de fer esport al carrer o als gimnasos ha obligat molta gent a recórrer als vídeos de YouTube.

Ara, María ha anunciat que seguirà els passos d'altres famosos youtubers com Rubius, Patri Jordan o Willyrex. Segons ha explicat en el seu compte d'Instagram, ho fa perquè allí té "més possibilitats de prosperar en el seu sector".

Un trasllat no exempt de polèmica, ja que al país veí pagarà molts menys impostos que a Espanya i, a més, els que paga tampoc acabaran reinvertits en el nostre país.

El debat sobre si és correcte o no tributar fora d’Espanya no és nou. Abans el protagonitzaven les estreles de l'esport, i ara les d'internet. Sobretot, a partir de les declaracions de l'streamer Ibai Llanos, que assegura que ell no se n'anirà a Andorra, i que li sembla bé tributar a Espanya "perquè ho fa tothom".

També et pot interessar