Ximo Puig promociona a Londres l'oferta turística valenciana

S'emmarca dins del pla que impulsa la Generalitat per a pal·liar els efectes del Brexit.

Ximo Puig promociona a Londres l\'oferta turística valenciana
Ximo Puig promociona a Londres l'oferta turística valenciana

El president de la Generalitat, Ximo Puig, viatja a Londres per a presentar al Regne Unit l'oferta turística de la Comunitat Valenciana. Puig viatja juntament amb representants de les cambres de comerç valencianes, dins del pla que impulsa la Generalitat per a pal·liar els efectes del Brexit.

Així, el president presentarà l'oferta turística de la Comunitat Valenciana davant operadors i mitjans de comunicació del país britànic i participarà en un esmorzar empresarial amb la participació de diferents firmes i entitats financeres. Amb aquesta situació es pretén incentivar el contacte entre les entitats i empreses assistents per a tractar assumptes d'interés per a les relacions comercials entre la Comunitat Valenciana i el Regne Unit, com les exportacions valencianes en un escenari post-Brexit.

A més, s'organitzarà un taller de treball entre operadors turístics britànics i destinacions i empreses turístiques de la Comunitat Valenciana i també hi haurà presència de la gastronomia valenciana, amb un còctel oferit pel xef Quique Dacosta.

També et pot interessar