Vint centres empresarials valencians vacunaran els seus empleats

Totes les empreses seleccionades hauran de complir els procediments sanitaris que s'estan duent a terme per a la resta de la població

Vacunació a la Comunitat Valenciana en una imatge d'arxiu
Vacunació a la Comunitat Valenciana en una imatge d'arxiu / À Punt NTC

Una vintena de centres empresarials valencians vacunaran els seus empleats a les instal·lacions, segons ha informat aquest dilluns la conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, després d’un acord amb la Confederació Espanyola d'Organitzacions Empresarials (CEOE) i la CEV. Segons ha sabut À Punt NTC en la reunió han estat presents empreses com Mercadona i Ford, entre altres, també El Corte Inglés.

A través d’un comunicat, la consellera ha explicat que aquesta possibilitat en qualsevol cas "ha d'estar autoritzada per Sanitat" i que la Conselleria remetrà el material complet i farà cursos gratuïts al personal sanitari que inocule les dosis als empleats.

Aquesta mesura té com a objecte facilitar la vacunació dels empleats de les empreses més importants de la Comunitat Valenciana "sense haver d'interrompre la producció empresarial en un moment en el qual el creixement econòmic és clau per a recuperar la normalitat", ha assenyalat Barceló.

Compliran les mateixes condiciones que la resta de la població

Totes les empreses seleccionades "hauran de complir els procediments sanitaris que s'estan duent a terme per a la resta de la població", com ara els motius d'exclusió a la vacunació, i el temps entre la primera i la segona dosi, entre altres.

A més de vacunar el seu personal segons el que estableix Sanitat, al mateix temps que a la resta de població i en funció de la franja d'edat que estiga rebent la vacuna a la resta de la Comunitat.

Les persones que apareguen en les llistes facilitades per les empreses s'exclouran de les llistes de Sanitat, per a no ser citats dues vegades i els qui exercisquen les labors de vacunació en les empreses, rebran formació per part de Salut Pública per a l'administració de les dosis.

També et pot interessar

stats