VIDEO | El turisme rural guanya terreny al territori valencià

Un dels principals reclams per als turistes és la gastronomia, el descobriment de nous paisatges i el contacte directe amb la natura.

VIDEO | El turisme rural guanya terreny al territori valencià
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
Nereida Sarrión
Sara Ortells
07 de desembre 2019 - 21:47

El turisme rural és una altra de les opcions d'aquest pont de la Constitució, especialment a les comarques de l'interior de Castelló. Cada vegada són més els turistes que prefereixen aquesta modalitat de turisme més sostenible i respectuós amb el medi ambient. Així ho demostren les dades per a aquest pont: la comarca dels Ports frega el 100% d'ocupació, i la resta de comarques se situen en el 90%.

Un dels principals reclams per als turistes és la gastronomia, el descobriment de nous paisatges i el contacte directe amb la natura. Uns altres busquen la tranquil·litat als masos familiars a l'Alcalatén, al Baix Maestrat o als Ports. Entre els plans: compartir temps amb els amics al voltant d'una bona taula, i gaudir de temps a l'aire lliure. Una bona alternativa si el que volen és una pausa per al ritme estressant diari o simplement deixar-se portar per la bellesa del paisatge.

També et pot interessar

stats