El sector del metall alerta de la falta de personal qualificat per a treballar

La Federació Empresarial de la Metal·lúrgia Valenciana obri una agència de col·locació per a posar en contacte empreses i treballadors

El sector del metall necessita més ma d'obra qualificada / À Punt NTC

El sector del metall assegura que falta mà d'obra qualificada. L'empresariat detalla que costa trobar personal amb la formació suficient per a fer determinats treballs i cada vegada hi ha més oferta que demanda per a treballar. Per este motiu, han enviat les seues reivindicacions a la Federació Empresarial de la Metal·lúrgia Valenciana (Femeval), que ha obert una agència de col·locació per a posar en contacte empreses i treballadors.

En paraules d'Empar Martínez, secretària general de Femeval, l'objectiu és "fomentar la intermediació laboral i acostar les necessitats de les empreses a les necessitats de les persones de treballar". Amb esta iniciativa, volen cobrir la demanda present i futura d'un sector on tenen cabuda titulats universitaris i de formació professional: electromecànica, manteniment industrial, instal·ladors, electricistes, fontaners, tècnics de gas, climatització i molts altres perfils qualificats.

Des de l'agència de col·locació també donen l'opció als candidats que acaben de formar-se, a través dels diferents cursos de Femeval.

També et pot interessar

stats