VíDEO | Futurmoda obri les portes amb un 10% més d’expositors

Segons l’organització, 3.800 professionals han confirmat l’assistència a la fira alacantina de moda.

VíDEO | Futurmoda obri les portes amb un 10% més d’expositors

El Saló Internacional de la Pell, els Components del Calçat i la Marroquineria, Futurmoda, obri les portes aquest dimecres en la Institució Firal Alacantina (IFA) amb un augment del 10% en el nombre d’expositors. En total, hi participen 308 estands que representen 410 firmes de moda. La major part són espanyols, però destaca la presència de països com ara Itàlia, Portugal, la Xina, Alemanya, França, Turquia o Bulgària. 

El president de Futurmoda, José Antonio Ibarra, ha assegurat que 3.800 professionals ja han confirmat l’assistència a la Fira, que en aquesta 41 edició presenta les col·leccions primavera-estiu per al 2020. 

A més, enguany es presenta com l’edició “més ecològica” ja que un gran nombre d’expositors donaran a conéixer les seues innovacions més naturals elaborades seguint les normatives de responsabilitat i sostenibilitat.

Durant els dos dies en què estarà en marxa Futurmoda també s’abordaran temes com ara la connectivitat internacional, el màrqueting digital, la internacionalització i seguretat comercial o el Brexit

També et pot interessar

stats