La companyia de material mèdic Edwards Lifesciences Technology s'instal·larà a Montcada

El ple del Consell declara projecte territorial estratègic la instal·lació d'una fàbrica de producció de la multinacional, que ja té una seu al parc tecnològic de Paterna

La companyia de material mèdic Edwards Lifesciences Technology s'instal·larà a Montcada / À Punt NTC

El ple del Consell ha declarat este dilluns projecte territorial estratègic (PTE) la instal·lació a Montcada (Horta Nord) d'una fàbrica de producció de la multinacional de material mèdic Edwards Lifesciences Technology, que ja compta amb una seu al parc tecnològic de Paterna (Horta Nord). El projecte tindrà un efecte tractor per l'augment de la seguretat jurídica de les grans inversions en la Comunitat Valenciana.

Segons Merino, s'ha treballat la inversió en els últims mesos i s'ha guardat la confidencialitat del projecte per a no generar especulació en els terrenys i perquè els inversors tinguen "una certesa més gran".

Seu de Eduards Lifesciences al Parc Tecnològic de Paterna
Seu de Eduards Lifesciences al Parc Tecnològic de Paterna / Google Maps

Líder mundial en la fabricació de vàlvules cardíaques i sistemes de monitoratge hemodinàmic

Edwards Lifesciences és líder mundial en la fabricació de vàlvules cardíaques i sistemes de monitoratge hemodinàmic. Té presència a 32 països i, a Espanya, ja compta amb una seu a Paterna, una delegació de la companyia que es manté.

En pròximes dates es donaran a conéixer més detalls del projecte, que consisteix en una fàbrica de producció de material mèdic, ja que el Consell continua amb la "cautela" en la concreció de dades econòmiques i es tracta d'una inversió de la multinacional.

Treballadores de la multinacional de material mèdic
Treballadores de la multinacional de material mèdic

Activitat industrial d'elevat component tecnològic i innovador

La iniciativa d'Edwards Lifesciences compleix amb els condicionants d'activitat industrial d'elevat component tecnològic i innovador per a ser declarada PTE per part de la Generalitat.

La declaració de PTE permet agilitzar la tramitació per a la instal·lació, eliminar burocràcia, i donar garanties de l'establiment de l'empresa.

"Agilitzant i posant fàcil els tràmits es fa un efecte de reclam", ha explicat Merino.

També et pot interessar

stats