Velet Cosmetics, del Parc Científic de la UMH, és reconeguda com a millor marca espanyola vegana al Regne Unit

A la companyia d’alta cosmètica l'han guardonada en els premis Health, Beauty & Wellness

Imatge promocional de Velet Cosmetics
Imatge promocional de Velet Cosmetics / Velet Cosmetics

L'empresa Velet Cosmetics, del Parc Científic de la Universitat Miguel Hernández d'Elx (Baix Vinalopó), ha sigut guardonada en els premis Health, Beauty & Wellness com a millor marca de cosmètics vegans i sense experimentació animal d'alta qualitat d'Espanya. La companyia elabora alta cosmètica vegana i lliure de crueltat animal per a estètica avançada professional. Entre els seus productes, hi ha tractaments per a la hidratació de llavis de llarga duració, per a eliminar tatuatges i una línia de cosmètica facial i corporal per a pells oncològiques, segons ha indicat aquest dimecres la institució acadèmica en un comunicat.  

Els guardons tenen com a objectiu reconéixer empreses "capdavanteres" en el mercat, que destaquen per la qualitat dels seus productes, serveis i/o tractaments de luxe d'alta qualitat. Estan organitzats per la revista LUXlife, una publicació per a l'estil de vida prèmium que es focalitza en temes diversos vinculats a aquest sector, com la moda, la bellesa, l'alta cuina o els viatges, entre altres.

Des de la UMH destaquen que Velet Cosmetics, “gràcies a la innovació dels seus productes”, ha obtingut diferents certificacions, com la de cosmètica vegana i sense experimentació animal, atorgat per PETA (Persones pel Tracte Ètic dels Animals) o la de Bones Pràctiques de Fabricació (BPF) de Productes Cosmètics, emés per l'Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (Aemps).

També et pot interessar

stats