Els veïns i les veïnes de Marxuquera estan dividits per les ajudes de l'Ajuntament

Els de Montepino asseguren que no han rebut el suport necessari, i els de Montesol, que el consistori sí que els ha fet costat.

Els veïns i les veïnes de Marxuquera estan dividits per les ajudes de l\'Ajuntament
Els veïns i les veïnes de Marxuquera estan dividits per les ajudes de l'Ajuntament

Els veïns i les veÏnes de les urbanitzacions de Marxuquera, a Gandia, afectats per l'incendi de Llutxent, tornen a poc a poc a les cases, tot i que encara no s'hi poden quedar a dormir. Alguns ja tenen llum i aigua a casa, però altres es queixen perquè l'Ajuntament no els ha oferit l'ajuda necessària. La presidenta de la urbanització Montepino, Lola Martín, assegura que “l'alcaldessa no ens ha fet cas ni abans, ni durant, ni després de l'incendi”, i que mentre altres veïns tenen llum i aigua, no els de aquesta urbanització, amb el perill de robatori que això comporta. També demanaran moratòries per a poder ajornar els pagaments de l’IBI, ja que amb les despeses que tindran ara no els podran assumir.

En canvi, els veïns de la urbanització Montesol han agraït a l'Ajuntament el seu suport. Gabriel Fernández, el president, diu que la gestió del consistori ha sigut bona “tant pel que fa a l'organització desplegada i la ràpida recuperació de serveis bàsics, com pel tracte humà rebut. Havien de tindre en compte tota la problemàtica que hi havia, llum, aigua, moltes coses afectades... i a mi tot això sí que m'ho han fet, per això no entenc els comunicats”.

Adelina Pérez, veïna de Montesol, desitja tornar prompte a sa casa, ja que en el seu cas és primera residència, i que “les administracions s'impliquen perquè tot torne a estar com abans”.

Dimecres de vesprada es reuniran totes les associacions veïnals de Marxuquera per a decidir quines mesures prendran i quines reclamacions presentaran a l'Ajuntament.

També et pot interessar

stats