Els valencians gastaran vora 100 euros en el Black Friday i el Cyber Monday

La Unió de Consumidors considera aquestes promocions com l'inici "quasi oficial" de la campanya de compres nadalenques.

Els valencians aprofitaran les promocions per a adquirir sobretot productes de tecnologia i roba
Els valencians aprofitaran les promocions per a adquirir sobretot productes de tecnologia i roba / Europa Press

Els valencians gastaran una mitjana de 95 euros durant el Black Friday i Cyber Monday, que enguany tindrà lloc el pròxim 29 de novembre i el 2 de desembre. Així ho assenyala una enquesta realitzada per la Unió de Consumidors sobre aquestes promocions, que es consideren ja com l'inici "quasi oficial" de la campanya de compres nadalenques.

Per tant, durant aquest cap de setmana, molts començaran la compra dels regals i altres productes propis del Nadal, encara que també s'adquiriran molts altres d’índole molt variada. Els valencians aprofitaran les promocions per a adquirir sobretot productes de tecnologia i roba.

Quant al pressupost que destinaran és molt variat, des de consumidors que no tenen previst adquirir cap article fins aquells que aprofiten les promocions per a comprar productes que necessiten, per la qual cosa la forqueta de despesa va dels 0 als 380 euros, segons informa l'associació.

La Unió recorda als consumidors que és important comparar preus abans per a conéixer realment el percentatge d'estalvi, informar-se sobre les devolucions i no deixar-se portar per la compra compulsiva, ja que existeix estalvi per al consumidor quan realment trobem el producte que necessitem a un preu millor.

D'altra banda, cal destacar que el Black Friday impulsarà la creació de 27.000 contractes en el sector del comerç a la Comunitat Valenciana. 

També et pot interessar

stats