Un xalet a Altea de 8,5 milions és la casa més cara de la Comunitat Valenciana

Una mansió a Marbella per 35 milions d'euros és la propietat més exclusiva del país. L'estudi del portal Idealista inclou també l'habitatge més car de cada comunitat autònoma

La vivenda més cara a la Comunitat Valenciana està a Altea
La vivenda més cara a la Comunitat Valenciana està a Altea / Idealista

Molts usuaris reconeixen que entren en Idealista buscant propietats de luxe, molt lluny del seu pressupost, només pel plaer de veure aquestes espectaculars cases i “xafardejar” les seues piscines, jardins i racons.

Per a posar-li-ho més fàcil, en Idealista han recopilat els deu habitatges més cars que hi ha actualment a la venda en el mercat.

La llista té dues claríssimes protagonistes: la Costa del Sol i l'illa de Mallorca, ja que la totalitat de propietats d'aquest exclusiu rànquing es reparteixen entre totes dues zones.

En aquest rànquing s'inclou també la casa més cara de cada comunitat. Un xalet de 2.000 metres quadrats en la luxosa zona d'Altea Hills, a Altea, és l'habitatge més car de la Comunitat Valenciana, amb un preu d'eixida de 8,5 milions d'euros, segons una classificació elaborada per Idealista.

Aquest xalet d'Altea, que té set dormitoris, deu banys, piscina i una parcel·la de 3.082 metres quadrats, és la més cara de la Comunitat Valenciana.

No obstant això, aquest immoble està lluny d'entrar entre els deu més cars d'Espanya, una classificació que lidera una mansió en Las Lomas, a Marbella (Màlaga), amb un preu de venda de 35 milions d'euros, i que té 16 habitacions, 16 banys, 2.743 metres quadrats construïts i una piscina, en un habitatge situat sobre una parcel·la de 8.800 metres quadrats.

De fet, huit dels deu habitatges més cars segons Idealista estan a la província de Màlaga, entre Marbella i Benahavís, mentre que els altres dos immobles més cars es troben a Calvià i Andratx, a l'illa de Mallorca.

També et pot interessar

stats