València registra una ocupació del 90% el mes de juliol

Els hotels de Gandia també van fregar aquesta xifra el seté mes de l’any.

València registra una ocupació del 90% el mes de juliol
València registra una ocupació del 90% el mes de juliol

La ciutat de València ha superat durant el mes de juliol el 90% d'ocupació hotelera i se suma a les destinacions turístiques d'èxit en superar les expectatives d'inici d'estiu, segons la patronal hotelera Hosbec València.

Dels visitants allotjats als hotels de la ciutat, el 77,5% van ser turistes estrangers, i entre els països de procedència destaquen el Regne Unit (13,3%), Alemanya (9,5%) i els Països Baixos (9,3%).

La major ocupació la van obtindre els establiments de quatre estreles, amb un 90,7%, mentre que els de cinc van registrar un 88,9%.

Segons informa Hosbec València, el turisme britànic ha crescut 6,26 punts respecte del juliol del 2018. La patronal hotelera també destaca el creixement del mercat nord-americà i del mercat rus.

D’altra banda, als hotels de Gandia es va fregar el 90% d'ocupació, segons Hosbec. En aquest cas, el 93,7% del turisme és espanyol.

Per a la primera quinzena del mes d'agost, Hosbec espera una ocupació del 75,6% a València, encara que també confia en les reserves d'última hora. D'altra banda, Gandia espera una ocupació de 83,8%, amb xifres semblants a les de l'any passat.

També et pot interessar

stats