València recupera la fira de moda infantil amb 350 firmes de tot el món

Fira València presentarà fins diumenge les últimes innovacions tecnològiques aplicades a la roba i els articles de puericultura.

Imatge de portada: la Fira Internacional de Fira Infantil i Juvenil en una edició anterior

Fira València es converteix en l'aparador de les últimes tendències i innovacions en moda infantil aquest cap de setmana. El recinte acull una nova edició de FIMI, la Fira Internacional de Moda Infantil i Juvenil, que torna a València després de celebrar-se a Madrid durant sis anys. Aquesta gran exposició reunirà més de 350 marques de roba per a menors i joves d’una dotzena de països fins al diumenge, 55 de les quals són valencianes.

Segons ha explicat la directora de FIMI, Alicia Gimeno, en Les notícies del matí s’espera que 6.000 compradors procedents de 30 països assistisquen a aquesta fira. Gimeno ha assenyalat la importància que té la fira per al sector, especialment per a les empreses valencianes, que suposen el 12% de la facturació nacional del sector.  

Es tracta de la 89a edició de FIMI, on es veuran les col·leccions de moda infantil per a la pròxima tardor i hivern i també innovacions tecnològiques aplicades als articles de puericultura. En l’exposició que organitzen l'Associació Espanyola de Productes per a la Infància (Asepri) i Fira València hi haurà roba, però també calcer, complements, productes per a la bolcada, joguets o cosmètica per a nadons i futures mares, així com articles de puericultura. 

Les principals marques del sector estaran presents a FIMI, que inclou també una pasarel·la de moda per a menuts, la Kids Fashion Week, i un espai perquè els representants del sector s’inspiren en conceptes com ara la sostenibilitat o el reciclatge. 

En aquesta nova edició de FIMI també s’han programat una sèrie de xarrades, en què es debatrà sobre tendències, estils de criança a Europa, el futur del punt de venda, la sostenibilitat, la motivació i les xarxes socials, entre altres temes.

També et pot interessar

stats