València estrena quatre noves rutes aèries amb Anglaterra, Polònia i Alemanya

La companyia Ryanair inicia a partir d'aquest octubre connexions amb les ciutats de Birmingham (Anglaterra), Wrocław i Varsòvia (Polònia) i Memmingen (Alemanya), per a la temporada hivernal

Avió de Ryanair
Avió de Ryanair / Arxiu

València estrena quatre noves rutes aèries amb les ciutats de Birmingham (Anglaterra), Wrocław i Varsòvia (Polònia) i Memmingen (Alemanya), de la companyia Ryanair, per a la temporada hivernal 2023-2024, que s'inicia a partir d'aquest octubre. En total, Ryanair oferirà més de 375 vols setmanals i incrementa les freqüències a 17 rutes

L'alcaldessa, María José Catalá, s'ha reunit aquest dilluns amb la country manager per a Espanya i Portugal de Ryanair, Elena Cabrera, que li ha presentat les noves rutes de la companyia aèria per a aquesta temporada.

La responsable de la companyia aèria per a Espanya li ha traslladat l'increment de connectivitat amb sis avions base i 47 rutes operades, de les quals quatre són noves de Birmingham, Wrocław, Varsòvia i Memmingen.

Catalá ha destacat que "l'aposta de les companyies àrees per València demostra el bon posicionament turístic que té la ciutat". L'alcaldessa ha informat que per a aquest hivern la ciutat estarà connectada amb 96 aeroports de 28 països a través de 29 aerolínies diferents. Així mateix, les places disponibles creixen fins a quasi 2.700.000, un 16% més que l'hivern passat.

També et pot interessar

stats