València esdevé "capital de l'aigua" amb un fòrum amb 700 assistents i 86 ponències

L’economia circular és “l’eix divulgatiu fonamental” del congrés, juntament amb l’abastiment, el sanejament i la transformació digital.

Imatge: Europa Press
Imatge: Europa Press

València es converteix des d’aquest dimecres fins al divendres en la Capital de l’Aigua Urbana amb la celebració de la XXXV edició del congrés de l’Associació Espanyola d’Abastiments d’Aigua i Sanejament (AEAS). Aquest fòrum reuneix prop de 700 congressistes i consta d’un total de 86 ponències, en què l’economia circular serà “l’eix divulgatiu fonamental”, així com l’abastiment, el sanejament i la transformació digital.

Igualment, està prevista la participació del Tribunal de les Aigües i la celebració de dues sessions sobre la comunicació del sector i la visió internacional dels reptes de l’aigua. A més, també s’abordarà l’actual situació dels operadors en relació amb la ciberseguretat.

El congrés reuneix professionals, empreses, institucions i administracions públiques del país per a debatre sobre els aspectes tècnics relacionats amb el cicle integral de l’aigua que susciten més interés.

Sobre l’impacte econòmic que generarà a la ciutat de València, el president d’AEAS, Fernando Morcillo, ha estimat que estarà al voltant de 840.000 euros.

També et pot interessar

stats