València acollirà al 2020 el Webit Festival Europe

Es tracta d'un dels majors esdeveniments europeus d'innovació i podria tindre un impacte econòmic de 60 milions d'euros per a la ciutat.

VÍDEO | València acollirà al 2020 el Webit Festival Europe

Ja està confirmat, València es convertirà en la pròxima seu del Webit Festival Europe 2020. Un total de cinc ciutats competien per a albergar aquesta trobada internacional, que enguany se celebra a Sofia, Bulgària. Aquest esdeveniment, en què s'exhibeixen les innovacions més impactants, reuneix més de 30.000 assistents de 111 països, 500 inversors, més de 500 periodistes de mitjans internacionals, 300 exhibidors, més de 430 ponents de tot el món i 4.000 empreses emergents.

A més, segons ha anunciat Joan Ribó, aquest esdeveniment tecnològic podria tindre un impacte econòmic per a la ciutat d'uns 60 milions d'euros. Aquestes són les xifres amb què treballa la Regidoria de Desenvolupament Econòmic, que dirigeix Sandra Gómez, que ahir va viatjar a Sofia (Bulgària) per a assistir a l'acte en què han anunciat la ciutat elegida per a albergar la pròxima edició del certamen que s'ha donat a conéixer aquest matí. La primera tinenta d'alcalde ha destacat la capacitat de València per a acollir-lo.

Joan Ribó ha considerat l'elecció de València com un fet molt rellevant per a la ciutat perquè permetrà atraure milers de visitants, donarà un impuls a "l'ecosistema Startup i innovador local" i perquè portarà un nou esdeveniment internacional al recinte de Fira València. Atesa la gran afluència d'assistència, Gómez ja va avançar que caldria habilitar seus satèl·lit, entre les quals podria estar la Marina de València. 

També et pot interessar

stats