València, entre les 10 ciutats preferides pels nòmades digitals

La classificació la fa el portal World Travel Guide.

Els emprenedors valencians Alejandro Sahuquillo i Paco Tormo a la Marina de València
Els emprenedors valencians Alejandro Sahuquillo i Paco Tormo a la Marina de València

Un nòmada digital és un professional que fa ús de les noves tecnologies per a treballar i que porta una vida nòmada, és a dir, com que treballen de manera remota, els té igual fer-ho des de qualsevol part del món on es troben a gust… sempre que tinguen wifi. Per a ells no hi ha un lloc de residència fix, i es dediquen a viatjar buscant un lloc còmode on viure experiències al mateix temps que treballen. Gestors de botigues d'internet o de xarxes socials, gestors web i altres professions que no requereixen una presència física al lloc de treball són les que més es presten a aquest tipus de vida nòmada.

Els nòmades digitals solen compartir en diversos portals, com World Travel Guide, les seus preferències sobre ciutats on treballar, i València ha sigut seleccionada com un dels 10 millors destins mundials d'esta novedosa manera de fer turisme i treballar alhora.

El relativament baix cost de la vida, les oportunitats de divertir-se o la seguretat als carrers són algunes de les característiques més valorades, a banda de la gastronomia. Però un dels fets més diferenciadors és l'existència d'un ecosistema de start-ups amb què relacionar-se.

Els emprenedors valencians com Alejandro Sahuquillo o el CEO de Singularu, Paco Tormo, valoren positivament aquest posicionament de València els últims anys, tot i que opinen que encara queda treball a fer, com per exemple atraure grans venture capitals amb capacitat per a invertir en els projectes que es generen a la ciutat.

També et pot interessar

stats