La vaga en Amazon podria dificultar l'arribada a temps dels regals de Reis

Els sindicats xifren el seguiment en un 60%, mentre que l'empresa afirma que la majoria de la plantilla està treballant.

La vaga està convocada al centre logístic d'Amazon, a San Fernando de Henares, a Madrid
La vaga està convocada al centre logístic d'Amazon, a San Fernando de Henares, a Madrid / Chema Moya (Efe)

La vaga convocada al centre logístic d'Amazon, a San Fernando de Henares, a Madrid, aquest dijous i demà divendres dificultarà l'arribada a temps de les comandes de la campanya de Reis. Així ho ha assegurat el sindicat Comissions Obreres, que adverteix de retards en els lliuraments i d'un desviament de comandes cap a altres centres del país.

Els sindicats xifren en un 70% el seguiment de la vaga de la plantilla d'Amazon. No obstant això, des de l'empresa afirmen que la majoria estan treballant i que les xifres de participació oferides pels sindicats "no s'ajusten a la realitat".

Així mateix, des del sindicat adverteixen que, amb motiu d'aquestes jornades de vaga, la companyia està desviant comandes a altres centres d'Espanya, tant al de Barcelona com a uns altres més xicotets repartits per la geografia espanyola.

Els treballadors reclamen millores de les condicions laborals, entre les quals destaquen l'increment salarial i la conciliació familiar. A més, asseguren que la companyia ha canviat el conveni per un altre de sectorial i que això ha comportat una retallada en els drets de les persones empleades.

Amb la vaga d'aquest dijous i divendres, els sindicats convocants CCOO i CGT donarien per finalitzades les huit jornades de vaga que van anunciar al començament del mes de novembre. Els sindicats no descarten dur a terme un altre tipus d'actuacions, com ara manifestacions, si l'empresa no dona resposta a les seues reclamacions.

Des d'Amazon, afirmen que paguen als seus empleats un salari competitiu, i els ofereixen un paquet complet de beneficis i programes de formació.

També et pot interessar

stats