Uns ultramarins de Benimaclet reediten la cistella de la compra amb 29 productes per 29 euros

Enguany han inclòs més fruita i verdura i, fins i tot, un assortiment de dolços nadalencs

Aquesta cistella amb 29 productes costa només 29 euros / À Punt NTC

Uns ultramarins del barri de Benimaclet, a València, que l’any passat oferien una cistella de la compra amb 28 productes per 29 euros, continuen fent màgia amb els números i han tret una nova versió que també és immune a la inflació dels aliments. Encara més, enguany han afegit un nou producte. Són 29 en total, al mateix preu: 29 euros. 

De les mans de Javi Torres i Mayte Navarro naix a les portes de Nadal aquesta cistella, que és tot un prodigi perquè no només porta un producte més que l’any passat, sinó que l’han millorat. Du els mateixos aliments de primera necessitat —arròs, pasta, ous, oli de gira-sol, llegums— però a més han afegit un assortiment nadalenc i una pinya, que és una fruita molt típica en aquests dies, com explica Mayte en declarcions a À Punt. A més, porta més fruita i verdura que la primera versió. 

La cistella, que es reparteix en dues caixes, està immunitzada a la inflació de vora el 10% dels aliments. A la pregunta de si hi ha truc, afirmen que no. Recórrer als productes de temporada i de quilòmetre zero de productors d’aquest barri, que té una part d’horta, és la clau d’aquesta cistella, explica Javi. Això i no guanyar-hi res més que “la satisfacció de poder fer les coses bé”, afirma.

Per la seua banda, a pregunta pels motius que els porten a confeccionar aquesta cistella, Mayte respon que “ser solidària amb la gent i que t’ho agraïsquen enganxa”. 

I gran part de la seua clientela s’ha enganxat a la cistella: després de comprar-la l’any passat, enguany repeteixen. És el cas d’Amparo Ruiz, veïna de Benimaclet, que afirma estar molt agraïda per aquesta idea i tindre “la sensació que algú t’ajuda”. 

Llistat de productes que conté la cistella de la compra a 29 euros
Llistat de productes que conté la cistella de la compra a 29 euros / À Punt NTC

També et pot interessar

stats