La Universitat de València oferta 60 llocs de treball en un fòrum d’ocupació

L’objectiu és proporcionar un contacte directe entre les empreses i l’alumnat dels últims cursos d’Enginyeria.

La Universitat de València oferta 60 llocs de treball en un fòrum d’ocupació
La Universitat de València oferta 60 llocs de treball en un fòrum d’ocupació

El Fòrum d’Ocupació i Emprenedoria de la Universitat de València arriba aquest dijous a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (ETSE) amb una oferta de 60 llocs de treball per als graus que s’imparteixen en el centre. La trobada, que es desenvoluparà en el marc del Talent Fest de l’ETSE, reunirà a més de 40 empreses del sector entre les 13 i les 15 hores.

L’objectiu és proporcionar un contacte directe entre les empreses i l’estudiantat dels últims cursos d’Enginyeria al llarg d’una jornada en què importants empreses tindran l’oportunitat de captar el talent que necessiten. Enguany, l’assistència empresarial batrà les xifres de l’any passat amb la presència d’un 10 per cent més de companyies, prova que els estudis relacionats amb l’Enginyeria i la Ciència són els que menys atur han patit en els últims anys.

Aquestes empreses procedeixen d’una desena de sectors, com la programació de software i l’edició de programes informàtics, electrònica, telemàtica, disseny de videojocs, telecomunicacions, big data, desenvolupament d’equips i xarxes de transmissió de dades, telefonia mòbil i internet, consultoria informàtica, química o activitats mediambientals.

També et pot interessar

stats