La Universitat d'Alacant crea una plataforma de micromecenatge per a finançar projectes dels estudiants

Crowdfunding per a iniciatives culturals, solidàries o esportives i per a treballs d'investigació

VÍDEO | La Universitat d\'Alacant crea una plataforma de micromecenatge per a finançar projectes dels estudiants

La Universitat d'Alacant s'ha convertit en el primer campus de la Comunitat Valenciana, i el tercer de tot Espanya, a crear una plataforma de micromecenatge, és a dir, de recaptació de diners a través de xicotetes donacions privades, per a impulsar els projectes d'investigació.

Molts dels projectes, les idees o iniciatives dels estudiants no veuen la llum per falta de finançament. Una situació que pot canviar a partir d'ara, gràcies a la plataforma de micromecenatge o crowdfunding, que ha posat en marxa la Universitat d'Alacant. Ajudarà a recaptar el finançament o el material necessari perquè un determinat projecte es faça realitat. El ventall és molt ampli: des d'iniciatives culturals, solidàries o esportives fins a treballs d'investigació sobre qualsevol tema. Una ocasió única, perquè molts treballs de fi de carrera o màster deixen de ser només un projecte.

Ángel González, responsable de la consultora de Crowdfunding, assenyala que el que volen és que "una idea d'alguna cosa que no existeix es pregunta als possibles interessats en el projecte si volen que existisca". Aquesta setmana s'ha obert el termini perquè estudiants i personal de la universitat puguen presentar els projectes a la UACROWD. D'entre tots, se'n seleccionaran tres.

També et pot interessar

stats