Una platja valenciana en els carrers de Londres per a reforçar la destinació turística Comunitat Valenciana

Entre l’1 i el 3 de novembre, Turisme Comunitat Valenciana participarà en la World Travel Market, un dels aparadors turístics més importants del món

Un nombre reduït de persones passegen davant el 'Tower Bridge' a Londres
El 'Tower Bridge' a Londres en una imatge d'arxiu / À Punt NTC

El president de la Generalitat, Ximo Puig, visita aquest dilluns i dimarts la World Travel Market (WTM) de Londres, fira que, juntament amb la ITB de Berlín i Fitur de Madrid, és un dels aparadors turístics més importants del món.

La fira, que se celebra entre l’1 i el 3 de novembre, servirà per a generar negoci, facilitar el contacte amb professionals de Gran Bretanya i reactivar l'arribada de turistes d'aquest mercat, el principal emissor internacional per a la destinació Comunitat Valenciana.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, aposta per "continuar impulsant la promoció en aquest mercat". De fet, a més de la presència en la fira, està previst dur a terme, per primera vegada, una acció de 'street màrqueting', en la qual es recrearà una de les platges de la Comunitat Valenciana als carrers de Londres i s'oferirà una experiència virtual immersiva.

Colomer ha assenyalat que l'objectiu és mostrar la Comunitat Valenciana davant del mercat britànic com una destinació segura, a més d'augmentar la diversificació de la demanda britànica cap a nous productes turístics, com el turisme cultural i urbà, el turisme actiu, l'esportiu, el turisme gastronòmic o el nàutic, entre d'altres.

L'estand de la Comunitat Valenciana, de 285 metres quadrats, comptarà amb un espai per a empreses i entitats del sector turístic amb 20 taules de reunions, a més d'un espai per a exposicions i sala de reunions privada amb capacitat de 10 persones.

A més, participaran més de 20 expositors en l'estand de la Comunitat Valenciana, del qual destaquen les sis marques turístiques (Alacant City & Beach, Visit Benidorm, Castelló Spain, Costablanca, València Province i València Tourism). Assisteixen també els ajuntaments de Guardamar, Altea, Gandia, Cullera, a més d'empreses i associacions turístiques com Hosbec o Cocemfe.

També et pot interessar

stats