Una plataforma valenciana de compravenda de criptomonedes multiplica en un any per deu el seu volum de negoci

Criptan s'ha beneficiat de l'augment del bitcoin, que ha triplicat el seu valor en un any fins a 20.000 dòlars

Una plataforma valenciana de compravenda de criptomonedes multiplica en un any per deu el seu volum de negoci
Una plataforma valenciana de compravenda de criptomonedes multiplica en un any per deu el seu volum de negoci

El bitcoin, la criptomoneda més popular, continua amb la seua bona trajectòria i dimecres va superar la frontera dels 20.000 dòlars, cosa que no havia aconseguit fins ara. El seu valor s'ha triplicat des que va començar l'any. A l’ombra d'aquest impressionat increment, també estan creixent les plataformes de compravenda de criptomonedes. L'empresa valenciana Criptan ha multiplicat per deu en un any el seu volum de transaccions.

Per al cofundador de Criptan, Jorge Soriano, aquest repunt es deu al creixent interés pel bitcoin i les criptodivises l'últim any. El millor preu que ofereix la plataforma, tant per a operacions inferiors a 100 euros com a partir de 50.000, i el moviment econòmic a causa de la Covid-19.

En el mercat espanyol la valenciana Criptan és una de les plataformes més joves de compravenda de criptomonedes, amb un segment encaminat a la utilització d'aquesta mena de plataformes per qualsevol ciutadà d'una manera senzilla i pròxima. El 2019 va concloure l'exercici amb un volum de transaccions de 480.000 euros en compravenda, davant els 5 milions d'euros de novembre del 2020. A més, en porta 4 més en enviaments i recepció de criptomonedes.

La plataforma, que opera a la Unió Europea i té un volum de negoci del 95% a Espanya, planeja començar a expandir-se a Amèrica Llatina en països com Mèxic, Colòmbia i l'Argentina. Per a l'any vinent, la plataforma es planteja un ràpid creixement amb el registre de 100.000 usuaris i un volum de negoci de 100 milions d'euros.

Què és Criptan?

Criptan és una plataforma de compravenda de criptomonedes amb servei de custòdia ideada l'any 2017 per Jorge Soriano i Jaume Sola. Els seus fundadors van detectar que l'accés al món de les criptomonedes no és senzill per a nous usuaris i per això van decidir crear una plataforma centrada en un accés senzill i de confiança que fora la porta d'entrada per a aquest tipus d'usuaris.

També et pot interessar

stats